Cégünkről

Info-Partner

Az Info-Partner Szociális Szövetkezet célja és tevékenysége:

A szövetkezet célja elsősorban a kis és középvállalkozások, civil szervezetek fejlődésének elősegítése.

A szövetkezet komplex szolgáltatást kíván nyújtani a kis és középvállalkozások számára, ami stratégiai tervezést, fejlesztési tervek kidolgozását és megvalósítását, források megszerzését, online marketing akciók tervezését és megvalósítását foglal magában.

A pályázatírási tevékenység elsősorban a foglalkoztatási, képzési, a közösség és a társadalom fejlesztését szolgáló (TÁMOP pályázatok) projektek teljes körű tervezését és megvalósítását jelenti.

A tanácsadás elsősorban turisztikai és területfejlesztési, városfejlesztési területen szervezz korábbi tapasztalatokra épül. Nagy hangsúlyt fektetünk az alapos helyzetelemzésre, kérdőíves felmérésre, imázselemzésre, tudományos módszerek gyakorlati alkalmazására.

A honlapkészítés területén a magas minőségű, jól elérhető és használható oldalakat szeretnénk kínálni elérhető áron. Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlesztést és a magas szintű üzemeltetést, erre szolgálnak partnerprogramjaink.

A marketing tevékenységünk az alaptevékenységek kiszolgálását tűzte ki célul, így a pályázatokhoz kapcsolódó nyilvánosság és kommunikáció megvalósítását, a városmarketing és turizmusmarketing tervek megvalósítását és a honlapokhoz kapcsolódó online marketing kampányok lebonyolítását jelenti.

Szövetkezet neve: Info-Partner Szociális Szövetkezet

Székhelye: 7100 Szekszárd, Rákóczi u. 12