Ez a honlap az Ön igényei szerint készül. Azoknak ajánljuk, akik nem kedvelik a kompromisszumos megoldásokat.

Képzelje el, hogy egy olyan étteremben ülhet asztalhoz, ahol nemcsak az ételt, de az egyes alapanyagokat is Ön választhatja ki. Elképzeléseit képzett és tapasztalt szakemberek csapatával egyeztetheti, akik között kommunikációs szakember, marketing tanácsadó, webfejlesztő-programozó és grafikus is helyet kap.

Egy professzionális weboldalt kínálunk, amely folyamatosan fejleszthető, új funkciókkal bővíthető, a legkülönbözőbb online marketing eszközök használatára optimalizálható.

Válassza meg igényei szerint honlapja funkcióit!

Bármilyen egyedi programozás megoldható, miközben választhat a már bevált, tipikus funkciók közül is, mint például:

Webanalitika:

A honlap látogatottság és működés követéséhez fontos eszköz. Minden oldalba beépítjük a Google Analytics és Webmester eszközök kapcsolatot.

Tartalomfejlesztés eszközei:

Bejegyzés lista: A folyamatosan bővülő tartalom eszközei a bejegyzések. Listába szedve, kategóriákba rendezve jeleníthetünk meg cikkeket, híreket.

Cimkefelhő: A cikkek, hírek, ajánlatok rendszerezésének egy másik formája, amikor a hasonló cikkeket egy közös szóval kapcsoljuk össze, majd ezek a szavak jelennek meg egy erre kialakított dobozban.

Eseménynaptár: Egy kis kalendárium doboz a hónap napjaival, igazi haszna a dátumhoz rendelt programok megjelenítésének lehetősége.

Idegen nyelvű honlap: Ha termékeit, szolgáltatásait nem csak a belföldiek számára szeretné elérhetővé tenni, akkor érdemes honlapját különböző idegen nyelveken is megjelenítenie, amivel kihasználhatja a világot behálózó Internetben rejlő lehetőségeket.

A weboldal képi világát gazdagító funkciók:

Képgaléria: Szokás a képeket egy külön oldalra rendezni és ezekhez külön megjelenési formát rendelni.

Silder: Népszerű nyitóoldali eszköz, képeket és/vagy szövegeket váltogat.

Youtube videó beágyazása: a youtube-ra feltöltött reklámfilmeit megjelenítjük weboldalán.

A honlapra látogatók tájékozódását segítő funkciók:

Többszintű lenyíló menü: Erre akkor van szükség, ha szükség van a tartalom jobb tagolására, aloldalak létrehozására.

Morzsa menü: A tartalom felett jelenik meg, folyamatosan jelzi, hogy milyen mélységekben jár a látogató, bonyolultabb felépítésű weboldalakon segíti az eligazodást.

Szabad szavas kereső: Tetszőleges szóra kereshet rá a látogató és azokat a cikkeket, oldalakat kapja találati listán, amikben a keresőszó szerepelt. Olyan oldalakon hasznos, ahol sok tartalom van.

Oldaltérkép: A honlap egyes oldalainak felsorolása, ami bemutatja az oldal szerkezetét és egyben a keresőprogramokat is segíti.

A honlap interaktivitását támogató funkciók:

Google térkép: A népszerű térkép egy részletét ágyazzuk a weboldalba, ami a cég telephelyét, üzletét mutatja. A látogató használhatja például az útvonal tervezéséhez.

Facebook doboz: A rajongói oldal tagjait vagy bejegyzéseit jeleníti meg a weboldalon.

Hozzászólás lehetősége: Az oldalakhoz, cikkekhez, azaz hozzászólásokat lehet fűzni ezzel a funkcióval.

Megosztás gombok: Különböző közösségi oldalakon, főként a facebookon, segít terjeszteni a honlap tartalmát (képeket, szövegeket), ezzel a látogatók fogják reklámozni a weboldalt.

Vendégkönyv: A bizalomkeltés eszköze, ahol az elégedett vásárlók jeleníthetik meg véleményüket.

Az ügyfelekkel való kapcsolatot ösztönző funkciók:

Üzenetküldő űrlap: Ezzel a funkcióval webes felületről küldhet a látogató email üzenetet a honlap üzemeltetőjének. Lehet akár ajánlatkérés, foglalás vagy érdeklődés az űrlap célja.

Hírlevél: Az adatbázisgyűjtés eszköze. Kellő energia befektetésével hosszú listát építhet a szolgáltatása, terméke iránt érdeklődők adataiból, akiknek beszámolhat aktualitásokról, akciókról.

Jó honlap jó áron

A honlap kezelése egyszerű, a szövegszerkesztői ismeretekkel rendelkező felhasználók számára könnyen elsajátítható. Az ár tartalmaz egy betanítást is, amely során bemutatjuk a weboldal kezelését, új képek, hírek, ajánlatok közzétételének módját, a tartalom és az adatok frissítését.

A honlapkészítés ára a funkciók kiválasztása szerint alakul.

Alap ár bruttó 80.000 Ft + ÁFA + a kiválasztott funkciók költsége. Ez egyszeri díjat jelent.
A honlap üzemeltetési költsége évi 15.000 Ft +ÁFA, ami a következőket tartalmazza:
  • Tárhely (a weboldal tartalmához és levelezéséknek max. 500MB)
  • Domain regisztráció ügyintézéssel, fenntartással

 Felkeltette érdeklődését ajánlatunk?

Hívja értékesítőnket a 06 30 357 6926 számon!

 

Modern, responsive design

Az alapárban előre elkészített honlap-design szerepel. Több száz, profi grafikus által készített design tervből választhat, amelyek tematikus bontásban is elérhetők és a legmodernebb weboldal tervezési gyakorlat szerint készültek. Természetesen a vállalkozás logójának beillesztésével, a saját képek és tartalom feltöltésével formálhatjuk egyedivé a kiválasztott design tervet.

Amennyiben teljesen egyedi kinézetet és felépítést szeretne, grafikusunk megvalósítja elképzeléseit, kreatív ötletekkel segíti a kívánt arculat megalkotását. Ez többletköltséggel jár, ami egyszeri 50 000 Ft-os díjat jelent.

Lehetőség van pályázat útján megterveztetni a designt, ebben az esetben egy online grafikus közösség tagjainak pályamunkái közül választhat, amelyeket direkt az Ön számára, az általunk megadott paramétereknek megfelelően készítenek el. Ennek költsége egyszeri 90 000 Ft.

Hogyan lesz látogatott a honlapja?

 Keresőoptimalizálás (SEO)

Az általunk készített honlap keresőbarát, a programozás megfelel a Google elvárásainak és rendelkezik a keresőoptimalizálást lehetővé tevő funkciókkal.

Amennyiben fontos Önnek, hogy weboldala a keresőben minél kedvezőbb pozíciót foglaljon el, lehetőség van a keresőoptimalizálás elvégzésére. Ebben az esetben egy kulcsszóelemzést és kulcsszó kiválasztást végzünk el, ennek költsége 10 000 Ft. Majd kulcsszavanként egy szóra egy-egy oldalt optimalizálva elvégezzük a keresőoptimalizálást. Ennek ára oldalanként 10 000 Ft, ami 5 db az adott oldalra mutató hivatkozás (link) elhelyezését is tartalmazza.

 Online marketing

Miután elkészült honlapja, számos lehetőség adódik annak népszerűsítésére. Online kampányaink keretében folyamatosan látogatókat vonzunk a weboldalára.

Tapasztalattal rendelkezünk Google Adwords és Facebook kampányok megvalósításában, egyedi PR cikkek és internetes hirdetések megjelenítésében.

Hogyan fog Önnek bevételt hozni a weboldala?

A weboldala hatékony értékesítési csatorna, ami bevételt hozhat. Itt a lehetőség, hogy hatékonyan bővítse vevőkörét! Komplett megoldást kínálunk a tervezéstől a megvalósításig, a működtetéstől az eredmények kiértékeléséig. Tájékozódjon a Bevétel Termelő Weboldal ajánlatunkról!