Hirdesse vállalkozását Tolna megye egyetlen napilapjában a Tolnai Népújságban, ingyenes hirdetőújságjában a Grátiszban, vagy online a Teol.hu-n.

A vidéki lakosság és vállalkozók körében még mindig fontos szerepet kap a tájékozódás tekintetében az írott sajtó. Tolna megyében a leghatékonyabban a 16 000 példányban megjelenő Tolnai Népújságban hirdethet. Lehetőség van keretes hirdetések, apróhirdetések és PR cikkek megjelentetésére, amelyek növelhetik vállalkozása és az Önök által forgalmazott termékek, szolgáltatások ismertségét és forgalmát. Tájékozódjon a Tolnai Népújság hirdetési árairól!

Önnek nincs más dolga mint e-mailben, vagy telefonon jelezni hirdetési szándékát. Telefon: 0630 4504098, e-mail: david(kukac)info-partner.hu

Hirdetésszervező kollégánk felkeresi Önt. A részletek egyeztetése személyesen is megtörténhet. PR cikk készítése esetén a Tolnai Népújság újságírói, fotósai és szerkesztő csapata gondoskodik, hogy az Ön elképzeléseinek megfelelő, professzionális módon készült marketinganyag kerüljön bemutatásra.

Amennyiben Ön kisebb összeget kíván fordítani a hirdetésre, ajánljuk figyelmébe a hetente megjelenő Grátisz ingyenes hirdetési újságot. Tájékozódjon a Grátisz kedvező hirdetési árairól!

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet kapnak az újságok online formái, amelyek a leggyorsabban adnak hírt a térség eseményeiről. A TEOL.hu napi 12 000 látogatójával segíthet vállalkozása, termékei, szolgáltatásai és akciós ajánlatai népszerűsítésében. A TEOL.hu-n elhelyezett linkhirdetés, PR cikk nagyban hozzájárulhat vállalkozása internetes honlapjának látogatottságához, fontos eleme lehet egy online marketing kampánynak. Tekintse meg a TEOL.hu hirdetési árait!