Az oldalunkra mutató hivatkozás mind egy-egy szavazat az ott található tartalom mellett. Csakhogy ebben az esetben nem egyenlők a szavazatok, hanem sokkal többet fog érni egy sokak által látogatott média portál, mint egy frissen indított blog. Azaz linképítéskor nem csak a mennyiség, de a minőség is számít.

Szempont ugyanakkor az is, hogy a hivatkozó oldalnak mi a témája. Többet fog érni a honlapkészítéssel foglalkozó weboldalunkra a link egy ilyen tárgykörben író cikkből, mint bármely más, idegen témáról szóló környezetből.

A linképítésnek kettős haszna van. Közvetlen előnye, hogy a kiépített kapcsolatokon az oldalra érkeznek a látogatók. Valamint növelik a keresők bizalmát a honlap felé, azaz a találati listájukon előrébb sorolják, ami közvetve szintén a látogatók számát fogja növelni.

Linképítés árak:

20db link 10000.- forintért – amik a leglátogatottabb katalógusokat jelenti, garantált közvetlen forgalmat eredményezve.

100db link 30000.- forintért – a magyar katalógusok javát lefedi, a keresők számára is már értékelhető mennyiség.

Amennyiben érdekli ez a lehetőség, info(kukac)info-partner.hu és ingyenesen felmérjük jelenlegi linkhálózatát, ami kideríti, hogy alkalmas-e honlapja népszerűsítésére ez az eszköz.