“A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, SEO), illetve keresőmarketing az a tevékenység, melynek célja, hogy egy weboldalt a webes keresők (mint például a Google) megtaláljanak, és a találati listában minél előrébb mutassanak.” Wikipedia

Azt mondják, a keresőoptimalizálás egy soha be nem fejezhető munka. Ez így is van, hiszen új cikkeinket mindig a SEO-nak megfelelően kell megírni, illetve idővel változhatnak a keresőmarketing trendek, így át kell alakítani stratégiánkat. Ugyanakkor ami munkát egyszer elvégzünk, az hosszú ideig hozza nekünk a hasznot, azaz a látogatókat. Mik is az alapok?

Alapkövetelmények a honlap keresőbarát kialakításakor

Elkészültekor szerkezetileg (HTML kód) kell megfelelnie a keresőoptimalizálás szabályainak, azaz legyen szabványos. Ezt könnyen ellenőrizhetjük egy validátor segítségével.

Fontos, hogy a honlap úgy legyen kialakítva, hogy a későbbiekben, ahogy növeljük a tartalmat, legyen lehetőség az új oldalak optimalizálására, illetve ezt minél egyszerűbben megoldhassuk. Ezáltal a kezdeti keresőmarketing szempontjainkat mindvégig szem előtt tarthatjuk.

A honlap keresőbarát kialakítása alapvető fontosságú, ha jövedelmező, bevételt termelő honlapot szeretne.

Oldalon belüli keresőoptimalizáció

A SEO alapja a kulcsszó, amit a keresőbe írva megkapjuk a találati listát. Először gondosan ki kell választani kulcsszavainkat, itt kicsit a látogató bőrébe bújva “ugyan mit írhat a lehetséges vásárló a keresőbe” alapon kell gondolkodnunk, illetve segédeszközök lehetnek a keresők statisztikái is.

Ezek tudatában lehet megírni az oldal szövegeit a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelően (pl.: kulcsszósűrűség). Ezt a későbbiekben is minden új lapnál figyelembe kell venni, akár egyre kisebb réspiacra jellemző kulcsszavakat használva bővíteni keresőmarketing stratégiánkat.

A keresők nagyon szeretik, amikor új tartalmakkal kedveskedünk látogatóinknak. A gyakran frissülő oldalak a találati listákon előrébb lesznek.

Oldalon kívüli keresőoptimalizáció

Minél többen hivatkoznak a mi honlapunkra, annál megbízhatóbbnak tartják a keresők is. Az oldalunkra mutató linkek gyarapodásával léphetünk leghatékonyabban előre a találati listákon. Ezért számít a keresőoptimalizálás legfontosabb eszközének a linképítés.

Keresőoptimalizálás szolgáltatás Szekszárd

Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk

 • Elküldi nekünk honlapjának címét, pár szóban leírja mi a jelenlegi problémája.
 • Felmérjük az Ön honlapjának állapotát keresőoptimalizálás szempontból.
 • Ajánlatot küldünk, ami általában két részből áll. Egy egyszeri részből mely a jelenlegi honlap keresőoptimalizálását jelenti és egy folyamatos keresőoptimalizálás szolgáltatás ajánlatból
 • Amennyiben megállapodtunk és megkötöttük a szerződést, kezdődik a munka, melynek tervezetét Ön is megkapja, és eredményeinkről folyamatosan tájékoztatást küldünk

Írja meg honlapja címét! Pár napon belül válaszunkban küldjük felmérésünk eredményeit és ötleteinket honlapja optimalizálásához!

Kérjen ajánlatot!

  Vezetéknév (kötelező)

  Keresztnév (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Honlap címe (kötelező)

  Miben várja segítségünket?
  Milyen problémái akadnak jelenlegi honlapjával?

  Üzenet/Megjegyzés

  Ha felkeltette érdeklődését a keresőoptimalizálás szolgáltatásunk, értékesítőnk, Nagy Dávid várja megkeresését a 06-30-450-4098 telefonszámon és az info(kukac)info-partner.hu e-mail címen!