Ezt a terméket azoknak kínáljuk, akik a technikai részletekkel nem szeretnének foglalkozni és marketing tevékenységük nem igényel honlapjuktól speciális funkciókat.

Egyszerű, könnyen kezelhető weboldalt hozunk létre Önnek, amelyet karbantartunk és tárhelyet is biztosítunk.

Tapasztalatunk szerint az ajánlatban szereplő funkciók a vállalkozások 80%-ának elegendőek és megfelelő hátteret biztosítanak az online marketing tevékenységhez.

„Olcsó és egyszerű honlap” ajánlatunk tartalma:

 • keresőbarát, dinamikus, responsive weboldal
 • a kapott szövegek feltöltése az induló honlapra
 • az alábbi felsorolásból kiválasztható funkciók beépítése a weboldalba:
 • Korlátlan számú oldal létrehozásának lehetősége
 • Gyakran frissülő tatalom (hírek, cikkek) bejegyzésének lehetősége
 • Több szintű lenyíló menü
 • Űrlap kapcsolat felvételhez, ajánlatkéréshez
 • Képgaléria
 • Szabad szavas kereső
 • Google térkép
 • Facebook doboz beágyazása
 • Youtube videók beágyazása
 • tárhely kezelése, CMS rendszer folyamatos frissítése
 • domain regisztráció ügyintézéssel, fenntartással
 • tárhely a weboldal tartalmához és levelezéséhez max. 500MB
 • minden oldalba beépítjük a Google Analytics eszközök kapcsolatot

Egyszerűen, könnyen kezelhető honlap

A honlap kezelése egyszerű, a szövegszerkesztői ismeretekkel rendelkező felhasználók számára könnyen elsajátítható. Az ár tartalmaz egy betanítást is, amely során bemutatjuk a weboldal kezelését, új képek, hírek, ajánlatok közzétételének módját, a tartalom és az adatok frissítését.

Az ajánlott honlap egyszerűsége könnyű kezelhetőséget és bevált felépítést takar, de

mitől olcsó ez az ajánlat?

Attól olcsó ez az ajánlat, hogy az ára 80.000 Ft + ÁFA, ami egyszeri díjat jelent.

 Érdekli az ajánlatunk?

Hívja értékesítőnket a 06 30 357 6926 számon!

Modern arculat, responsive design

Az alapárban előre elkészített honlap-design szerepel. Több száz, profi grafikus által készített design tervből választhat, amelyek tematikus bontásban is elérhetők és a legmodernebb weboldal tervezési gyakorlat szerint készültek. Természetesen a vállalkozás logójának beillesztésével, a saját képek és tartalom feltöltésével formálhatjuk egyedivé a kiválasztott design tervet.

 Gyors és pontos kivitelezés

Nagy előnye ennek az ajánlatnak, hogy nagyon gyorsan el tudjuk készíteni weboldalát. A design kiválasztását és a szükséges tartalom (képek, videók, adatok, szövegek) átadását követően 15 napon belül átadjuk a honlapot, amin további 15 napon belül két alkalommal kérhet változtatásokat. Ha az idő sürget ez a megfelelő megoldás!

Hogyan lesz látogatott a honlapja?

 Keresőoptimalizálás (SEO)

Az általunk készített honlap keresőbarát, a programozás megfelel a Google elvárásainak és rendelkezik a keresőoptimalizálást lehetővé tevő funkciókkal.

Amennyiben fontos Önnek, hogy weboldala a keresőben minél kedvezőbb pozíciót foglaljon el, lehetőség van a keresőoptimalizálás elvégzésére. Ebben az esetben egy kulcsszóelemzést és kulcsszó kiválasztást végzünk el, ennek költsége 10 000 Ft. Majd kulcsszavanként egy szóra egy-egy oldalt optimalizálva elvégezzük a keresőoptimalizálást. Ennek ára oldalanként 10 000 Ft.

 Online marketing

Miután elkészült honlapja, számos lehetőség adódik annak népszerűsítésére. Online kampányaink keretében folyamatosan látogatókat vonzunk a weboldalára.

Tapasztalattal rendelkezünk Google Adwords és Facebook kampányok megvalósításában, egyedi PR cikkek és internetes hirdetések megjelenítésében.

Hogyan fog Önnek bevételt hozni a weboldala?

A weboldalon elsősorban termékeket, szolgáltatásokat népszerűsítünk, hatékony értékesítési csatornát hozunk létre, amely tényleges bevételt generál. A weboldal népszerűsítése így konkrét bevételeket eredményez, a marketing költségek megtérülése mérhetővé válik. Tekintse meg komplex megoldásunkat!

Weboldal egyedi funkciókkal

Amennyiben egyedi funkciókat (webshop, eseménynaptár, hírlevél) szeretne beépíteni honlapjába, vagy folyamatosan szeretné fejleszteni és bővíteni weboldalát tekintse meg honlap A’la Carte ajánlatunkat!