Online Marketing Konferencia. A konferencián az utóbbi évek egyik legsikeresebb online marketingcsapata, az Online Katapult is megosztja tudását és tapasztalatait most első alkalommal Szekszárdon!

Képzelj el egy gimis srácot, aki mialatt a kortársai az órákon görnyednek, marketing rendszereket vitelez ki helyi vállalkozásoknak. Előre hozott érettségit tesz, hogy több ideje legyen pénzt keresni és amíg a többiek pár ezer forintos zsebpénzt kapnak otthonról, addig ő maga termel meg havi több tízezreket.

Ez a srác aztán később összetalálkozik egy marketinges fórumon leendő üzlettársával, akivel úgy döntenek, ezután saját termékeiket fogják értékesíteni. 2 hónap ismeretség után beköltöznek egy pár négyzetméteres bentlakásos irodába, zéró kezdőtőkével.

Alig telik el pár hónap, de máris beérik első sikersztorijuk, 99 nap alatt 23 millió forint bevételt termelnek meg egy saját beszerzésű intimhigiéniás segédeszközzel. A sikereken felbuzdulva további termékeket gyártanak vagy rendelnek be és többek között receptkönyvet, étrendkiegészítőket, de még telefontokot is értékesítenek az interneten.

A fejlődés látványos, de máris többre vágynak. Vissza akarnak adni a világnak abból a tudásból, mely őket is segítette. Úgy döntenek felhagynak a fizikai termékek értékesítésével, és ezután mikrovállkozóknak fogják oktatni, hogyan adják el termékeiket az interneten.

2015 közepén megalapítják az Online Katapultot, könyvet írnak eladási stratégiájukról és elültetik egy online előfizetéses oktatórendszer magjait.

Hát így kezdődött az Online Katapult sztori, alig több, mint 2 éve…

És hol tartanak most?

  • Első könyvüket eddig több, mint 3000-en vették meg, sőt azóta már írtak egy másodikat is.
  • Online előfizetéses oktatórendszerüket közel 500 tag használja aktívan, havi 5 és 8 ezer forint közötti díjon.
  • Email listájukon közel 10.000 magyar mikro- és kisvállalkozó követi őket és figyeli tanításaikat.
  • Mindezeknek hála pedig nettó 70 millió forintos árbevétellel zárták a tavalyi évet.

Ugye nem rossz eredmény 2 év alatt?

És most az Online Marketing Konferencián élőben találkozhattok Domán Zsolttal, az Online Katapult társalapítójával, a hazai online marketing igazi fenegyerekével – első alkalommal Szekszárdon!