palyazatiras01

Nyerjen el Ön is pályázatot!

Ismerjük, hol és hogyan lehet a várható pályázatokkal kapcsolatosan információhoz jutni. Segítségünkkel Ön is hamar értesülhet, hogy milyen pályázati kiírások jelennek meg. Vegye igénybe ingyenes pályázatfigyelési szolgáltatásunkat, hogy megtaláljuk Ön számára kedvező lehetőséget!

Segítünk eligazodni az uniós pályázatok útvesztőjében. Tanácsadás keretében vizsgáljuk meg az alkalmasságot, kidolgozzuk a megfelelő koncepciót és elvégezzük a pályázó előminősítését.

A pályázatírás precíz és pontos munkát követel, a hibázásra nincs lehetőség. A tapasztalt pályázatíró ismeri a gyakran felmerülő problémákra adható válaszokat és figyelmét a projekt egyedi körülményeire képes fordítani. Célunk a megbízó tehermentesítése a körülményes elkészítés és az adminisztrációs teher alól!

Projektmenedzsment szolgáltatásunk révén számíthat ránk a projekt megvalósítása során is. Körültekintő munkával biztosítjuk, hogy az elnyert támogatások az utolsó forintig fel legyenek használva. A szervezési és adminisztrációs feladatok szakszerű elvégzése, a beszerzésre és nyilvánosságra vonatkozó szabályok betartásának segítése számos kellemetlenségtől óvhatja meg a pályázót.

Vállaljuk a pályázathoz kapcsolódó nyilvánosság és kommunikáció feladatainak teljes körű tervezését és megvalósítását.

Hívja pályázatírónkat a 0630 4504098-as számon és érdeklődjön a lehetőségekről!