Pályázat honlap készítésre, elektronikus kereskedelem kialakítására, vállalkozása hatékonyságának növelésére!

Úgy érzi vállalkozásának új lendületet, kell vennie? Szeretné növelni vállalkozása értékesítési bevételeit, csökkenteni kiadásait, ezáltal hatékonyabbá és eredményesebbé tenni? Új értékesítési módokat, marketing csatornákat szeretne kiépíteni, de korlátozottak az erre felhasználható forrásai? Elégedett vállalkozása internetes megjelenítésével, él az internetes kereskedelem lehetőségével?

A fizetőképes vásárlói réteg egy jelentős része vásárlás előtt a világhálón tájékozódik, rohamosan bővül a magyarországi elektronikus kereskedelem volumene. Egy honlap kialakítása és az ennek segítségével lebonyolítható online marketing kampányok költsége eltörpül a hagyományos média hirdetési árai mellett. Egy webshop kiépítése és üzemeltetése töredéke egy hagyományos üzlet megnyitási és működtetési költségének. Ezeknek a kihasználatlansága, legalább kiegészítésként egy nagy lehetőség elmulasztását jelentik vállalkozása számára.

Vállalkozása hatékonyságát tovább növelheti az ügyfélkapcsolat kezelést, gyártás szervezést, bérszámfejtést, kontrollingot, beszerzést és logisztikát, távmunkát, pénzügyi és számviteli feladatokat, folyamatmenedzsmentet, elektronikus iratkezelési rendszert támogató szoftverek és hardverek beszerzésével, tanácsadási szolgáltatások igénybevételével!

Megoldást kínálhat problémájára az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett „vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem – GOP-2011-2.2.1″ című pályázati kiírás, amely keretében 1-10 millió Ft-ot igényelhet 50%-os támogatást mellett. Ismerje meg a pályázat részleteit!

Elkészítjük pályázatát!

Amit ajánlunk:

  • Ingyenes előkészületek: Ingyenes tanácsadás és alkalmasság felmérés
  • Mi vállaljuk a kockázatot: Tisztán sikerdíjas pályázatírás, a sikerdíj a nyertesség kihirdetése után fizetendő.
  • Kedvező ár: 6%-os sikerdíj (1 millió Ft megítélt támogatás esetén 60 000 Ft)

Amennyiben nyer a pályázata, lehetősége nyílik a TÁMOP 2.1.3 pályázat benyújtására, amelynek keretében képzésekre nyerhet maximum 5 millió Ft támogatást, akár 100%-os uniós támogatás mellett.

Ne habozzon, hívja még ma pályázatírónkat a 30 450 40 98-as számon!

Küldje el kérdését e-mail-ben a david(kukac)info-partner.hu címre!

Vállalkozásunk komplex szolgáltatást képes nyújtani, a stratégiai tervezés, pályázatírás, pályázat megvalósítás, honlap készítés, elektronikus kereskedelem kialakítás és marketing területén.