A visszatérő ügyfél titka

Képzelje el, hogy rendelkezik egy címlistával, ahol csupa olyan lehetséges vásárló elérhetősége szerepel, akik valamilyen szinten érdeklődnek terméke, szolgáltatása vagy cége iránt. Több száz vagy akár ezer személy, akik bíznak Önben, ismerik szakmai felkészültségét, hiszen hetente olvassák hírlevelét. Bármikor el tudja érni őket aktuális ajánlatával, extra költség nélkül. Ráadásul vásárlás után is megkeresheti őket, például piackutatási céllal a fejlesztések előtt.

Az emberek nagy része nem vásárol, amikor először találkozik a termékkel, hanem szereti megrágni, megfontolni a dolgot. Természetesen közben más oldalakon is jár, és nem biztos, hogy az Ön oldalán jön az elhatározás, hogy vásárol. Nagy előny, ha többször meg tudja keresni ajánlatával, és ha még tanít is valamit az aktuális termékkel kapcsolatban, akkor kiváltja szimpátiáját.

Az AKTÍV csomag tartalmazza a START csomagban részletezett látogató-csalogató módszereket, amit tovább bővítünk hírlevél funkcióval, ami Önnek egy folyamatosan épülő címlistát jelent az adatbázis marketing eszközünk révén. Ha ezt a csomagot választja, akkor heti rendszerességgel foglalkozunk honlapja népszerűsítésével és hírlevele kiküldésével.