Rugalmas munkahelyek kialakítása az Info Partner Szociális Szövetkezetnél

Az Info-Partner Szociális Szövetkezet 8 264 400 támogatást nyert „A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések, Rugalmas munkahelyek” című pályázati kiíráson a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében. A projekt keretében az Info-Partner Szociális Szövetkezet egy távmunkán és részmunkaidőn alapuló munkaszervezési módszert dolgozott ki.

A projekt célja a munkavállalók rugalmas foglalkoztatási lehetőségének megteremtése volt, ezáltal a munkaerő-piacról kiszoruló emberek, a GYES-en, GYED-en lévők, és a pályakezdők foglalkoztatása.

Az Info-Partner Szociális Szövetkezet a távmunkán és részmunkaidőn alapuló munkaszervezési módszer segítségével a honlapkészítési és online marketing szolgáltatását fejlesztette. A projekt keretében 2 fő foglalkoztatása és képzése, 2 rugalmas foglalkoztatási forma kialakítása valósult meg.

A rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése lehetővé teszi az alkalmazottak számára a szabadabb munkavégzést. A projektkövető gyakorlat kialakításával a távmunka összehangolása, mérése és magasabb szintű koordinációja vált lehetővé, ami hozzájárul a kapacitások magasabb szintű kihasználásához és a hatékony munkavégzéshez.

A pályázat száma: TÁMOP-2.4.5-12/7-2012-0723.