tanacsadas01

Előrelátó tervezés a siker záloga!

A jól megalapozott fejlesztések stratégiai gondolkodást igényelnek, ezért fontos a stratégiai tervezés. Komplex módon tervezzük települések, vállalkozások és projektek fejlesztését.

Tanácsadási tevékenységünk a stratégia tervezés következő területeire terjed ki: területfejlesztés, városfejlesztés, vállalkozás fejlesztés, turizmus fejlesztés.

Szakmai tapasztalattal rendelkező területfejlesztési és városfejlesztési szakember segítségével tervezze meg települése sikerét, biztosítsa a térség jövőjét! Tegye vonzóvá települése imázsát, bízza ránk a településmarketing megalapozását!

Vegye igénybe területfejlesztési tanácsadás szolgáltatásunkat!

Vállalkozása elindításához vagy fejlesztéséhez vegye igénybe üzleti tanácsadási szolgáltatásunkat. A fejlesztés stratégiai megalapozása érdekében elkészítjük üzleti tervét. Ennek készítése során figyelembe vesszük a forrásszerzés, kommunikáció és a marketing tevékenység szempontjait.

Vegye igénybe vállalkozás fejlesztési tanácsadás szolgáltatásunkat!

Készítse elő turisztikai fejlesztéseit alapos felmérésekkel, helyzetelemzéssel! A turisztikai imázs tudatos kialakítása és a célcsoportokra alapozott turizmus fejlesztési stratégia hatékonyabbá teszi a fejlesztési és marketing tevékenységet. Gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező tanácsadó segít a turisztikai desztináció menedzsment (TDM) szervezetek felállításában és működésük támogatásában.

Vegyen igénybe turizmus fejlesztési tanácsadás szolgáltatásunkat!