Területfejlesztési tanácsadással segítjük a településfejlesztési, városfejlesztési, városmarketing törekvéseket a stratégia tervezés eszközeivel

Vállaljuk területfejlesztési, vidékfejlesztési, településfejlesztési, városfejlesztési és városmarketing dokumentumok  elkészítését.

Változó világunk mindig aktuálissá teszi a stratégiai tervezés újragondolását. Annak érdekében, hogy települése megfelelően alkalmazkodjon a közigazgatási és közteherviselési rendszer átalakításához, a 2014-2020-as uniós költségvetési időszak kihívásaihoz, szükséges a településfejlesztési koncepciók, stratégiai dokumentumok, integrált városfejlesztési stratégiák (IVS) átdolgozása, újragondolása, a támogatások elnyerésének előkészítése.

Vegye igénybe ennek érdekében területfejlesztési, településfejlesztési, városfejlesztési tanácsadási szolgáltatásunkat, vonja be szakértőinket a stratégiai tervezésbe!

Kérdőíves felmérésen és mélyinterjúkon alapuló imázselemzés segítségével megfelelő módon alátámasztott városmarketing stratégiát készítünk.

Tegye vonzóvá települését a befektetők számára, akik az általunk készített projekt portfólió segítségével találhatják meg a számukra vonzó ingatlant, beruházási lehetőséget.

Területfejlesztési tanácsadást illetően hívja munkatársunkat a 06 30 357 6926 számon és egyeztessen konzultációs időpontot!